JustPopitUp Festival – zaterdag 5 juli – Zuiderkerk Amsterdam

Wat zijn we trots! Het JustPopitUp Festival opent zaterdag 5 juli voor het eerst haar deuren in de Zuiderkerk, te Amsterdam! Met dit Pop-up festival zetten we jonge ondernemers in de spotlight en ondersteunen we de Pop-up beweging in Amsterdam. Misschien nog wel het allermooiste… de toegang is GRATIS!

Lees verder

De Passie van La Pazz

Afgelopen zondag viel ons oog op de bijzondere kunstwerken van La Pazz. Marie-Sophie van de Pas is een inspirerende jonge kunstenares uit Amsterdam. Ze schildert onder de naam La Pazz, in eerste instantie afgeleid van haar achternaam, maar betekent ook vrede in de Spaanse taal. Deze creatieve dame maakt prachtige werken, met zo’n pure uitstraling dat we er even stil van worden..

Lees verder

50-Studios Pop-up – OneDayShop

Bam! 50-Studios heeft volgende week donderdag 12 juni één dag een Pop-up Store in de OneDayShop op de Haarlemmerdijk! Deze webwinkel is nog maar net gelanceerd, maar heeft nu al een ruime verzameling nieuwe en unieke producten van veelbelovende jonge ondernemers.

Met deze Pop-up Store geeft 50-Studios de jonge ondernemers een kans om hun merk ook in Real Life te presenteren en te verkopen! Met nieuwe, frisse merken als Vlesje, FIER, C’est Moi Bags, NOOT, Trots Design en nog vele anderen wordt dit echt een gave Pop-up! Deze mag je dus absoluut niet missen! Donderdag 12 juni van 10.00-21.00 (koopavond!!) op de Haarlemmerdijk 41 in Amsterdam! Tot dan!

Rollende Keukens Report – The WEEKENDER

Halleluja.. We moesten echt even bijkomen van 130 Foodtrucks, 20 verschillende bands en veel te veel gezelligheid! Helaas zitten de vijf dagen Rollende Keukens er weer op, we kunnen niet wachten tot volgend jaar! (Zet het meteen even in je agenda, 13 mei 2015!!)
Hier is dan eindelijk het Rollende Keukens WEEKENDER Report!

Lees verder

It’s ON – Rollende Keukens Report

Oh Dear Lord, daar gaan we! Deze week gaan we eten, eten en nog eens eten.. Zet je schrap voor Rollende Keukens, de mannen van Bar’Purest en nog veel meer lekkers! Via onze Rollende Reporter houden we je op de hoogte van alles wat er gebeurt op Rollende Keukens 2014!

Lees verder

It’s Friday!

Het is vrijdag en dat betekent WEEKEND! Dit weekend gaan weer alle remmen los op het gebied van Pop-up’s! Deze week hebben we voornamelijk veel Food op de planning staan, dus maak maar ruimte in je agenda (en je maag), want deze events wil je niet  missen!

Lees verder